Tarife

Ce reprezinta pretul in servicii de contabilitate? Cat de mare este onorariul contabil? Sunt intrebari pe care le auzim zi de zi, uneori sunt intrebari pe care insine ni le adresam.

De aceea oferim abonamente personalizate in functie de fiecare client astfel incat sa acoperim toate cerintele legale la preturi competitive.

Activitatile repetitive vor fi incluse in abonament, iar cele care sunt ocazionale sau sunt cerute de client vor fi facturate separat.

Practicam tarife transparente, flexibile si corecte, acestea fiind stabilite in concordanta cu timpul afectat pentru realizarea serviciilor prestate.

Tarifele noastre sunt transparente inca de la semnarea contractului si puteti cunoaste in mod clar care este tariful si pentru ce servicii este perceput.

In colaborarea cu noi, nu veti avea nicodata surpriza aparitiei unor tarife pe care nu le-ati anticipat.

Pentru mai multe informații sau pentru oferte personalizate profilului companiei dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu mai multe amănunte, dacă ne adresați un mesaj scris la goldexpertcontab@gmail.com, sau dacă ne vizitați la sediul nostru de luni până vineri între orele 11,00- 16,00, cu programare efectuată și confirmată prin mail sau telefonic la numerele existente în cuprinsul acestui site.

Mereu se va gasi cineva

 
 

care face mai ieftin

Pentru mai multe
informatii nu ezitati sa ne contactati


Contact